Trabzonspor'a imza atan Ozan Tufan Fenerbahçe taraftarını kızdırdı! Öyle bir şey yaptı ki...

Trabzonspor'a imza atan Ozan Tufan Fenerbahçe taraftarını kızdırdı! Öyle bir şey yaptı ki...

Yeni sezonda Trabzonspor formasını terletecek olan Ozan Tufan, eski takımı Fenerbahçeli taraftarların tepkisini toplayan bir harekete imza attı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City ile yollarını ayırarak Trabzonspor'a transfer olan Ozan Tufan, Fenerbahçeli taraftarların tepkisini toplayan bir harekete imza attı. Tecrübeli futbolcu, söz konusu hamle sonrasında sosyal medyanın gündemine oturdu.

2022 yılının yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Hull City'e imza atan Ozan Tufan, yeni sezonda Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor formasını terletecek. Kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi beklenen tecrübeli orta saha oyuncusu, Fenerbahçeli taraftarların tepkisini toplayan bir hamleye imza attı.

29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Trabzonspor'a attığı imzanın hemen ardından 3 Temmuz'la alakalı paylaşımlarını kaldırdı.

Ozan Tufan'ın bu hareketi kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken Fenerbahçeli taraftarlar tarafından tepkiyle karşıandı.

İşte yıldız orta saha oyuncusunun kaldırdığı o paylaşım:

Screenshot_4

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN