Trabzonspor'a golcülerin kralı geliyor! Abdullah Avcı 1.90'lık devi İtalya'dan alıp getiriyor: 136 gol 72 asist...

Trabzonspor'a golcülerin kralı geliyor! Abdullah Avcı 1.90'lık devi İtalya'dan alıp getiriyor: 136 gol 72 asist...

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katarak geniş bir kadro oluşturan bordo-mavililerde halen forvet arayışı devam etmekte. Paul Onuachu'nun transferi henüz netlik kazanmazken Karadeniz ekibinden sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Trabzonspor'a golcülerin kralı geliyor! Abdullah Avcı 1.90'lık devi İtalya'dan alıp getiriyor. 136 gol 72 asist. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını gerçekleştiren bordo-mavililerde sürpriz bir transfer haberi geldi. Taraftarlar bu haberle heyecana boğulacak. Trabzonspor'a golcülerin kralı geliyor! Abdullah Avcı 1.90'lık devi İtalya'dan alıp getiriyor. 136 gol 72 asist.

TRABZONSPOR'A GOLCÜLERİN KRALI GELİYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle forvet arayışında olan bordo-mavililer sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Fotospor'da yer alan habere göre Trabzonspor'un Marko Arnautovic'le de temas kurduğunu öne sürüldü. Somut bir teklif gelmediğini ancak son günlerde Sırp asıllı Avusturyalı oyuncu ile temasların başladığı iddia edildi.

yeni-proje-2024-07-30t095107-496.jpg

ABDULLAH AVCI 1.90'LIK DEVİ İTALYA'DAN ALIP GETİRİYOR! 136 GOL 72 ASİST

İnter ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki yıldız, kariyeri boyunca çıktığı 507 maçta 136 gol 72 asist kaydetti. Deneyimli oyuncu, geçen sezon 35 maçta forma şansı bulurken 7 gol 3 asist kaydetti. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ise bu transferi bitirmek istediği kaydedildi.

yeni-proje-2024-07-30t095127-400.jpg

1.90 boyundaki futbolcu, forvetin yanı sıra her iki kanatta da oynayabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN