Trabzonspor'a çağrı: Yalçın Orhan ihraç edilsin!

Trabzonspor'a çağrı: Yalçın Orhan ihraç edilsin!

TFF eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor Yönetim Kurulu'na yaptığı yazılı açıklamada, Yalçın Orhan'ın ihraç edilmesi için çağrıda bulundu. Hacıkerimoğlu, Orhan'ın Trabzonspor'un birlik ve bütünlüğüne meydan okuduğunu belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor Yönetim Kurulu'na yönelik yaptığı yazılı açıklamada, eski Trabzonspor yöneticisi Yalçın Orhan'ın ihraç edilmesini talep etti.

'TRABZONSPOR'UN KURUMSAL KİMLİĞİNE MEYDAN OKUDU'

Hacıkerimoğlu, kongre sürecinde Trabzonspor'un desteklediği adaya karşı rakip listede yer alan Orhan'ın, Trabzonspor'un kurumsal kimliğine ve camianın birlik ve bütünlüğüne meydan okuduğunu ifade etti.

1kapak-006.jpg
Mustafa Hacıkerimoğlu

Yazılı açıklamasında Hacıkerimoğlu şu ifadelere yer verdi: "Kongre sürecinde Trabzonspor'un desteklediği adaya karşı rakip listede yer alan eski Trabzonspor yöneticisi Yalçın Orhan'ın Trabzonspor'a rağmen ve karşısında duruşunu, Trabzonspor'un kurumsal kimliğine ve camianın birlik ve bütünlüğüne bir meydan okuma olarak algıladığımdan, Trabzonspor Yönetim Kurulu'na bir dilekçe ile başvurmuş bulunmaktayım. Camianın fertlerinin bundan sonraki süreçte tekrar böyle durumlar yaşamaması için Trabzonspor Disiplin Kurulu'nun bir an önce toplanıp ihraç kararı alması, birlik ve bütünlüğü koruyacağı gibi tekrar böyle durumların yaşanmasını da engelleyecektir. Trabzonspor Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu'ndan bu konuda gereğini yapmalarını saygılarımla arz ederim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN