Trabzonspor'a 1.93'lük Viking geliyor! Ertuğrul Doğan 15 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'a 1.93'lük Viking geliyor! Ertuğrul Doğan 15 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililer stoper hattı için kolları sıvadı. Stefan Savic'i kadrosuna katan Karadeniz ekibi yeni bir hamle gerçekleştirdi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Trabzonspor'a 1.93'lük Viking geliyor! Ertuğrul Doğan 15 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Kadrosuna Ozan Tufan ve Stefan Savic gibi isimleri katan bordo-mavililerden yeni bir atak geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Trabzonspor'a 1.93'lük Viking geliyor! Ertuğrul Doğan 15 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı uğurlu olsun.

TRABZONSPOR'A 1.93'LÜK VİKİNG GELİYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden bordo-mavililerden yeni bir hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, 30 yaşındaki Hollandalı stoper için Watford’a yaptığı teklifi güncelledi ve fiyatı 1.5 milyon euro’ya çıkardı.

yeni-proje-2024-07-26t113942-020.jpg

ERTUĞRUL DOĞAN 15 MİLYON EUROLUK YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRECEK! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yönetimin, Wesley Hoedt ısrarı sürüyor. Geçtiğimiz sezon Championship'in en iyi 11'ine seçilen 30 yaşındaki sol stoper, 44 maçta forma giymiş, 3 gol ve 3 asist üretmişti. 1.93 boyundaki oyuncunun Watford ile bir yıllık daha sözleşmesi var.

yeni-proje-2024-07-26t114003-437.jpg

2018 yılında piyasa değeri 15 milyon euro olan Wesley Hoedt, günümüzde 2.2 milyon euro piyasa değerine sahip. Karadeniz devinin kurmayları, İngiliz ekibi Watford'a yaptığı teklifi 1 milyon 250 bin euro'dan 1.5 milyon euro'ya yükseltti ve cevap beklemeye geçti. Başkan Ertuğrul Doğan'ın ise bu trasnferle yakından ilgilendiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN