Trabzonspor'a 1.88'lik Alman panzeri geliyor! Ertuğrul Doğan 9 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı olsun

Trabzonspor'a 1.88'lik Alman panzeri geliyor! Ertuğrul Doğan 9 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililer stoper hattı için kolları sıvadı. Stefan Savic'i kadrosuna katan Karadeniz ekibi yeni bir hamle gerçekleştirdi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Trabzonspor'a 1.88'lik Alman panzeri geliyor! Ertuğrul Doğan 9 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Kadrosuna Ozan Tufan ve Stefan Savic gibi isimleri katan bordo-mavililerden yeni bir atak geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Trabzonspor'a 1.88'lik Alman panzeri geliyor! Ertuğrul Doğan 9 milyon euroluk yıldızı özel jetiyle getirecek. Hayırlı olsun.

TRABZONSPOR'A 1.88'LİK ALMAN PANZERİ GELİYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden bordo-mavililerden yeni bir hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, forvet transferinde rotayı bu kez Almanya’ya kırdı. Werder Bremen’in 30 yaşındaki Alman forveti Marvin Ducksch’a ilk teklif yapıldı.

yeni-proje-2024-08-20t115351-963.jpg

ERTUĞRUL DOĞAN 9 MİLYON EUROLUK YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRECEK! HAYIRLI OLSUN

Trabzonspor'da yılan hikayesine dönen forvet transferinde yeni bir isim daha gündeme geldi. Bugüne kadar Paul Onuachu, Wout Weghorst ve Rey Manaj gibi oyuncularla yaptığı transfer görüşmelerinde istediği sonucu alamayan bordo-mavililer, bu kez Almanya'dan bir yıldıza talip oldu. Fırtına, Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen forması giyen 30 yaşındaki Alman forvet Marvin Ducksch için kulübüne resmi teklif yaptı.

yeni-proje-2024-08-20t115411-677.jpg

Hem Alman ekibi hem de oyuncu cephesinden doğrulanan transfer görüşmelerinin yeni başladığı ancak henüz bir aşama kaydedilmediği belirtildi. Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan ve kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu, Alman Milli takımında görev yaptı. Kariyerinde çıktığı 423 maçta 211 gol 99 asistlik katkı sağlayan Ducksch, geçtiğimiz sezon 34 maçta 13 gol ve 10 asistlik skor katkısı verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN