Trabzonspor yılın transfer bombasını patlattı! 53 milyon euroluk dünya yıldızı imzayı attı! 172 gol 97 asist...

Trabzonspor yılın transfer bombasını patlattı! 53 milyon euroluk dünya yıldızı imzayı attı! 172 gol 97 asist...

Sezona kötü başlayan Trabzonspor, bombayı patlattı. Fırtına, 53 milyon euroluk gol makinesiyle anlaşmaya vardı.

Dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen ile mücadele eden Trabzonspor, rakibiyle 0-0 berabere kalarak tur şansını Trabzon'a bıraktı. Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, yılın transfer bombasını patlattı.

4 maçtır gol atamayan bordo-mavili ekip, hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Onuachu ve Weghorst transferlerinde mutlu sona ulaşamayan bordo-mavili ekip, 53 milyon euroluk gol makinesiyle anlaşmaya vardı.

Trabzon yerel basınından Taka'nın Hollanda basınından derlediği habere göre; Fırtına, İspanyol devi Atletico Madrid’den ayrılma kararı alan Hollandalı golcü Depay ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.

Depay’ın en geç 26 Ağustos Pazartesi günü Türkiye’ye gelerek Trabzonspor için sağlık kontrollerinden geçeceği öne sürüldü. Geçtiğimiz sezon İspanyol ekibinin forması altında 31 müsabakada görev alırken takımına 9 gol 2 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 53 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Hollandalı golcü futbol kariyeri boyunca ise 459 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 172 gol 97 asiste imza attı. Fırtına'nın bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Memphis Depay - Oyuncu profili | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN