Trabzonspor yılın transfer bombasını patlatıyor! Beşiktaş'ın eski yıldızı imzayı atıyor: 184 gol 60 asist...

Trabzonspor yılın transfer bombasını patlatıyor! Beşiktaş'ın eski yıldızı imzayı atıyor: 184 gol 60 asist...

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Fırtına, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızı için düğmeye bastı.

Sezonun ilk resmi maçında UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovak ekibi Ruzomberok'u 0-2 ile geçen Trabzonspor, ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakaladı. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen bordo-mavili ekip, yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan bordo-mavili ekip, bu kez de golcü transferi için çalışmalarını hızlandırdı.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Kontraspor'da yer alan habere göre; Karadeniz ekibi, Beşiktaş'ın eski golcüsü Hollandalı forvet Wout Weghorst ile temaslarını hızlandırdı. Abdullah Avcı'nın golcü oyuncunun transferinde oldukça ısrarcı olduğu öne sürüldü.

İngiliz ekibi Burnley formasını terleten golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Hoffenheim formasını terleterek 29 karşılaşmada 7 gol 4 asiste imza attı.

Hollandalı golcü ile görüşmelerin belirli noktaya geldiği ileri sürülürken Karadeniz ekibinin bu transferde geri sayıma geçtiği ileri sürüldü.

Güncel piyasa değer 6 milyon euro olan 31 yaşındaki Hollandalı golcü için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

2022-23 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten Hollandalı golcü, siyah-beyazlı forma altında görev aldığı 18 karşılaşmada 9 gol 4 asiste imza attı. Tecrübeli golcü, futbol hayatı boyunca ise 487 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 184 gol 60 asiste imza attı.

Bordo-mavili ekibin bu transferde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Weghorst, Trabzonspor maçından 3 puan istiyor - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN