Trabzonspor yeni golcüsüne kavuşuyor! Evi bile hazır: Resmi açıklama an meselesi...

Trabzonspor yeni golcüsüne kavuşuyor! Evi bile hazır: Resmi açıklama an meselesi...

Transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olan Trabzonspor, yeni golcüsüne kavuşmak için geri sayıma geçti. Fırtına, golcü transferinde önemli mesafe aldı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 8 Ağustos Perşembe akşamı evinde Avusturya ekibi Rapid Wien'i konuk edecek Trabzonspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan bordo-mavili ekip, yeni golcüsünü buldu. Fırtına'nın yeni golcüsünün evi bile hazır.

Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic ve Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez de golcü transferi için geri sayıma geçti.

A Spor'da yer alan habere göre; Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, yeni golcüsüne kavuşmak için geri sayıma geçti.

Fırtına, yaklaşık 13 gün önce başladığı Wout Weghorst operasyonunda mutlu sona ulaşmak üzere. Karadeniz ekibi, 31 yaşındaki Hollandalı golcü ile maddi konularda el sıkıştı. Golcü oyuncunun kendisi için gösterilen evi de beğendiği öne sürüldü.

Bordo-mavili ekibin, Hollandalı golcü ile son pürüzleri görüştüğü iddia edildi. Karadeniz ekibinin İngiliz ekibi Burnley ile temaslara devam ettiği iddia edildi. İngiliz ekibi, bir yıllık sözleşmesi kalan Weghorst'tan maksimum kârı elde etmek istiyor.

Wout Weghorst'un transferinde Beşiktaş'ın alacağı ücret | Transfermarkt

2022-2023 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten golcü oyuncu, Beşiktaş'ta 16 karşılaşmada 8 gol, 4 asistlik skor katkısına imza atmıştı.

Bordo-mavili ekibin kısa süre içerisinde bu transferde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN