Trabzonspor transferde gözünü kararttı! 35 milyon euroluk gol makinesi: 264 gol 135 asist...

Trabzonspor transferde gözünü kararttı! 35 milyon euroluk gol makinesi: 264 gol 135 asist...

Stefan Savic'i kadrosuna katarak savunma hattını güçlendiren Trabzonspor, bu kez de hücum hattını güçlendirmek için 35 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Transfer döneminin açıldığı günden bu yana kadrosuna yıldız isimleri katarak taraftarlarını heyecanlandıran Trabzonspor, bu kez de 35 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro ve Stefan Savic'i kadrosuna katan bordo-mavili ekip, '9 numara' transferi için harekete geçti. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Slovak ekibi Ruzemberok'u 0-2 mağlup ederek sezonun ilk maçından zaferle ayrılan Trabzonspor, gözünü Hollanda'ya dikti.

Fotomaç'ın Hollanda basınından derlediği habere göre; Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi Hollanda devi PSV formasını terleten golcü oyuncu Luuk de Jong için girişimlere başladı.

Bordo-mavili ekibin deneyimli golcü için transfer çalışmalarını hızlandırması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro olan 33 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 35,40 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Luuk de Jong - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Geçtiğimiz sezon PSV forması altında 48 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, takımına 38 gol 18 asistlik katkı sundu. Yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca ise tüm kulvarlarda 611 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 264 gol 135 asiste imza attı. Özellikle Abdullah Avcı'nın bu transfer için ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN