Trabzonspor transfer çitasını yükseltti! Abdullah Avcı 1.80'lik yıldızı ikna etti. 6.5 milyon euroya imzayı attı geliyor

Trabzonspor transfer çitasını yükseltti! Abdullah Avcı 1.80'lik yıldızı ikna etti. 6.5 milyon euroya imzayı attı geliyor

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen bordo-mavililerde gözler teknik direktör Abdullah Avcı'ya çevrilmiş durumda. Şuana kadar Ozan Tufan ve Nwakaeme gibi yıldızları kadrosuna katan Karadeniz ekibi bombayı patlattı. Trabzonspor transfer çitasını yükseltti! Abdullah Avcı 1.80'lik yıldızı ikna etti. 6.5 milyon euroya imzayı attı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Şampiyonluk için takımı güçlendirmek isteyen bordo-mavililerde transfer bombaları üst üste geliyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Trabzonspor transfer çitasını yükseltti! Abdullah Avcı 1.80'lik yıldızı ikna etti. 6.5 milyon euroya imzayı attı geliyor.

TRABZONSPOR TRANSFER ÇİTASINI YÜKSELTTİ

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdüyor. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen bordo-mavililerden ilk transfer haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Tavernier transferi için kolları sıvadı. Bordo mavililer, yıldız futbolcu için teklifini iletti.

yeni-proje-2024-07-19t093949-379.jpg

ABDULLAH AVCI 1.80'LİK YILDIZI İKNA ETTİ GETİRİYOR! 6.5 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTI

Trabzonspor, Tavernier için Rangers'a teklifte bulundu. Trabzonspor'un sunduğu teklifin detaylarına ise yer verilmedi. Güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olarak gösterilen Tavernier'in Rangers ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

yeni-proje-2024-07-19t094004-562.jpg

2015 yılından bu yana Rangers'ta forma giyen James Tavernier, İskoç ekibinde çıktığı 460 maçta 125 gol attı ve 129 asist yaptı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ise bu transferle yakından ilgilendiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN