Trabzonspor taraftarı bu haberle kahrolacak! Abdullah Avcı bir türlü ikna edemedi. Onuachu takımdan ayrılıyor, işte yeni adresi

Trabzonspor taraftarı bu haberle kahrolacak! Abdullah Avcı bir türlü ikna edemedi. Onuachu takımdan ayrılıyor, işte yeni adresi

Trabzonspor'da bir süredir sakat olan ardından tekrardan sahalara geri dönen 29 yaşındaki yıldız futbolcu Paul Onuachu, gelir gelmez fileleri havalandırdı. Gaziantepspor karşılaşmasında fileleri 3 kez havalandıran Onuachu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Trabzonspor taraftarı bu haberle kahrolacak! Abdullah Avcı bir türlü ikna edemedi. Onuachu takımdan ayrılıyor, işte yeni adresi...

Süper Lig'de 3. yarışı veren Trabzonspor'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen bordo-mavililer ellerindeki iyi oyuncuları tutmak istiyor. Ancak gelen son dakika haberi ise Trabzonspor taraftarını kahredecek. Teknik direktör Abdullah Avcı bir türlü ikna edemedi. Yıldız golcü Paul Onuachu, takımdan resmen ayrılıyor.

PERFORMANSI İLE HERKESİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Gaziantep FK karşısında 2-0 geri düşen ancak karşılaşmayı 4-2 kazanmayı bilen Trabzonspor'da transfer rüzgarı başladı. Maçta 3 gol ve bir asist yapan Paul Onuachu ise performansı ile adeta parmak ısıttırdı. Kiralık olarak Trabzonspor forması giyen Nijeryalı golcüyü 1 sezon daha kadrosunda tutmak istiyor.

yeni-proje-2024-05-02t100627-665.jpg

ABDULLAH AVCI İKNA EDEMEDİ! YILDIZ GOLCÜ TAKIMDAN AYRILIYOR

Trabzonspor yönetimi kiralık olan yıldız golcüyü kadrosunda tutmak istiyor. Bu doğrultuda Nijeryalı golcünün bonservisini elinde bulunduran Southampton ile görüşmelere başlandı. 2026 yılında Southampton ile sözleşmesi bitecek olan futbolcu için İngiliz ekibi 12 milyon euro istiyor. Bordo-mavililer ise bu transfer için 10 milyon euronun üzerine çıkamıyor.

yeni-proje-2024-05-02t100646-503.jpg

Kulislerden gelen bilgilere göre, Southampton ile anlaşılamaması halinde Paul Onuachu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü yıldız oyuncunun bonservisi Trabzonspor'a ağır bir maliyet oluşturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN