Trabzonspor, Stevan Savic transferinde mutlu sona ulaştı

Trabzonspor, Stevan Savic transferinde mutlu sona ulaştı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Avrupa çapında ses getiren bir transfere imza atmak üzere. Bordo-Mavililer, Atletico Madrid'in yıldızı Stevan Savic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, ses getirecek bir transfer hamlesine hazırlanıyor. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Bord0-Mavililer, Atletico Madrid'den ayrılan Stefan Savic'le 3 yıllık anlaşma sağladı.

Ve Stefan Savic Trabzonspor'a geliyor... Transferini canlı yayında açıkladı! - Trabzonspor Haberleri: Son Dakika Trabzonspor Gelişmeleri, 2023 TS Transfer Haberleri

Haberde, Karadağlı stoperin hafta sonunda sağlık kontrollerinden geçeceği kaydedildi. Trabzonspor, bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Bir dönem ismi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan 33 yaşındaki Savic, kısa süre içinde Trabzonspor ile sözleşme imzalayacak.

2015’te Atletico Madrid’e 12 milyon Euro karşılığında transfer olan Savic, bu sezon 6’sı Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere 32 resmi karşılaşmada forma giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN