Trabzonspor sağ gösterip sol vurdu! Ertuğrul Doğan dünyaca ünlü golcüyü getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor sağ gösterip sol vurdu! Ertuğrul Doğan dünyaca ünlü golcüyü getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip uzun zamandır forvet arayışında. Paul Onuachu'nun gelip gelmeyeceği belli olmazken sıcak bir gelişme yaşandı. Trabzonspor sağ gösterip sol vurdu! Ertuğrul Doğan dünyaca ünlü golcüyü getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde forvet arayışı halen devam ediyor. Gündeme atılan son iddia ise taraftarları şaşkına çevirdi. Trabzonspor sağ gösterip sol vurdu! Ertuğrul Doğan dünyaca ünlü golcüyü getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

TRABZONSPOR SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Forvet arayışında olan bordo-mavililer aradığı ismi İtalya'da buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor'da santrfor konusunda Weghorst ve Onuachu isimleri öne çıksa da Origi için bordo-mavililerin bir hamle yaptığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-06t125715-278.jpg

ERTUĞRUL DOĞAN DÜNYACA ÜNLÜ GOLCÜYÜ GETİRİYOR! HAYRILI UĞURLU OLSUN

Haberin detayında ise Origi'nin Milan'dan ayrılma noktasında kulübe sıkıntı yarattığı ve takımda kalmak istediği yazılırken, Milan yönetiminin, bu sorunu en kısa sürede çözmeyi amaçladığı ifade edildi. Belçikalı golcünün Milan ile 2026'ya kadar kontratı bulunuyor.

yeni-proje-2024-08-06t125725-653.jpg

Origi geçen sezon Nottingham'da 1 gol, 1 asist kaydetti. Futbolcuya en güncel verilere göre; 5 milyon Euro değer biçiliyor. Yıldız ismin Belçika Milli Takımı ile de görev aldığı 32 maçta 3 golü bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN