Trabzonspor gözünü Süper Lig'e dikti! Abdullah Avcı stoper hattını ona emanet edecek. 7 milyon euroluk yıldız imzayı attı

Trabzonspor gözünü Süper Lig'e dikti! Abdullah Avcı stoper hattını ona emanet edecek. 7 milyon euroluk yıldız imzayı attı

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı ile antrenmanlara devam eden bordo-mavililerde transferde sıcak saatler yaşanıyor. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibi sonunda aradığı ismi buldu. Trabzonspor gözünü Süper Lig'e dikti! Abdullah Avcı stoper hattını ona emanet edecek. 7 milyon euroluk yıldız imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sahaya aktaramayan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Elindeki kadroyu genişletmek isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, transfer için harekete geçti. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecanlandırdı. Trabzonspor gözünü Süper Lig'e dikti! Abdullah Avcı stoper hattını ona emanet edecek. 7 milyon euroluk yıldız imzayı attı.

TRABZONSPOR GÖZÜNÜ SÜPER LİG'E DİKTİ

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Elindeki kadroyu geniş tutmak isteyen bordo-mavililer, stoper hattı için girşimlere başladı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Adana Demirspor’un satmak istediği 26 yaşındaki Fransız isim Gravillon’un peşine düştü. Stoper transferini Macaristan kampına yetiştiremeyen Trabzonspor'da çalışmalar iyice hızlandı. Gigot konusunda kulübü Marsilya ile anlaşmasına rağmen oyuncu tarafından bir türlü olumlu geri dönüş alamayan Fırtına'da, alternatif isimler için hareketlilik var. Bu stoperlerden biri de Andreaw Gravillon.

yeni-proje-2024-07-14t105357-440.jpg

ABDULLAH AVCI STOPER HATTINI ONA EMANET EDECEK! 7 MİLYON EUROLUK YILDIZ İMZAYI ATTI

Adana Demirspor forması giyen 1.89 boyundaki savunmacının bu yaz satılması bekleniyor. Transfer yasağı bulunan ve kaynak arayışına giren güney ekibi, Fransız oyuncunun fiyatını 3.5 milyon euro olarak belirledi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın oyun tarzını çok beğendiği 26 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor yönetiminin harekete geçmesi bekleniyor. Gravillon, sağ bek ve ön liberoda da forma giyebiliyor.

yeni-proje-2024-07-14t105413-347.jpg

Geçtiğimiz sezon 33'ü Süper Lig olmak üzere 39 resmi maça çıkan Gravillon, 2 gol atmıştı. Geriden oyun kurma becerisiyle öne çıkan başarılı oyuncu, 1 yıl önce 2.5 milyon euro karşılığında Reims'ten Demirspor'a transfer olmuştu. Gravillon'un olası transfer sürecinde Trabzonspor'un para artı takasta futbolcu teklif etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN