Trabzonspor bombayı patlattı! Süper Lig'i sallayan golcü imzayı atıyor...

Trabzonspor bombayı patlattı! Süper Lig'i sallayan golcü imzayı atıyor...

Gol yollarına kaliteli bir takviye yapmayı hedefleyen Trabzonspor, aradığı golcüyü Süper Lig'de buldu. Fırtına, bombayı patlatmak için geri sayıma geçti.

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi St. Gallen ile karşılaşacak olan Trabzonspor transfer çalışmalarını hızlandırdı. Gol yollarındaki kaliteyi artırma kararı alan bordo-mavili ekip, yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e elenerek Konferans Ligi'ne düşen Trabzonspor, transfer çalışmalarını hızladırdı. Forvet hattına kaliteli bir golcü dahil etmeyi hedefleyen Karadeniz ekibi, Süper Lig'i sallayan golcü oyuncunun transferinde önemli mesafe aldı.

Sözcü'nün haberine göre; Bordo-mavili ekip, geçen sezon Sivasspor forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arnavut golcü oyuncu Rey Manaj'ın transferi için geri sayıma geçti.

Fırtına'nın Sivasspor'un golcü oyuncusu Rey Manaj ile el sıkıştığı öne sürüldü. Bordo-mavili ekibin Sivasspor'a 4 milyon euro ve bir oyuncu önerdiği ileri sürüldü. Fırtına'nın 27 yaşındaki golcü oyuncunun transferinde mutlu sona çok yakın olduğu iddia edildi.

İki kulüp arasında son detayların görüşüldüğü ileri sürülürken golcü oyuncunun da Trabzonspor'a transfer olmak için Sivasspor yönetiminden kolaylık istediği vurgulandı.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan golcü oyuncu geçen sezon Süper Lig'de 33 müsabakada görev alarak 18 gol 3 asiste imza attı.

Rey Manaj - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN