Trabzonspor bombayı patlattı! 18 milyon euroluk golcü imzayı attı: Bu akşam İstanbul'a gelecek

Trabzonspor bombayı patlattı! 18 milyon euroluk golcü imzayı attı: Bu akşam İstanbul'a gelecek

Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor, bombayı patlattı. Fırtına, 18 milyon euroluk golcüyü kadrosuna kattı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda St. Gallen'e elenerek Avrupa defterini kapatan Trabzonspor, bombayı patlattı. Alınan başarısız sonuçların ardından Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı alan Karadeniz ekibi golcü transferinde mutlu sona ulaştı.

Avcı yönetiminde başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor, tecrübeli teknik adam ile yollarını ayırma kararı aldı. Teknik adam arayışlarına başlayan bordo-mavili ekibin Şenol Güneş ve Fatih Tekke ile masaya oturduğu öne sürüldü.

Karadeniz ekibinin yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu olurken Trabzonspor, bombayı patlattı. Fırtına, güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan golcü futbolcu Simon Banza transferinde mutlu sona ulaştı.

Bordo-mavili ekip, Portekiz ekibi Braga formasını terleten golcü oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. 28 yaşındaki golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Braga forması altında 41 müsabakada görev alırken takımına 23 gol 5 asistlik katkı sundu.

Simon Banza - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Golcü futbolcu futbol kariyeri boyunca ise 288 müsabakada görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 99 gol 32 asiste imza attı.

A Spor'da Yunus Emre Sel'in haberine göre; Oyuncu İstanbul'da sağlık kontrolüne katıldıktan sonra Eyüpspor maçı için İstanbul'da bulunn takımın kafilesine dahil edilecek ve takım arkadaşlarıyla tanışacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN