Trabzonspor bombayı patlatıyor! Yer yerinden oynayacak: 24 milyon euroluk savunmacı...

Trabzonspor bombayı patlatıyor! Yer yerinden oynayacak: 24 milyon euroluk savunmacı...

Macaristan'da sürdüğü yeni sezon çalışmalarını tamamlayan Trabzonspor, 24 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti.

Yeni sezon çalışmaları kapsamında Macaristan'da yaptığı kampı tamamlayan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, 24 milyon euroluk savunmacı için harekete geçti.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalmayı, Süper Lig'de ise şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Savunma hattını baştan kurmayı hedefleyen Trabzonspor, gözünü İspanya'ya dikti. A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, İspanyol devi Atletico Madrid formasını terleten 33 yaşındaki savunma oyuncusu Stefan Savic için kolları sıvadı.

Stefan Savic kimdir? Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Stefan Savic kaç yaşında, nereli? - Son Dakika Spor Haberleri | Cumhuriyet

Bordo-mavili ekibin İspanyol devi ile tecrübeli stoper ile görüşmelere başladığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon İspanyol devinin forması altında 33 karşılaşmada görev alan 33 yaşındaki stoper, skor katkısı sunamadı. Tecrübeli savunma oyuncusunun İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek.

Özellikle hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkatleri üzerine çeken yıldız savunmacı için bugüne dek toplamda 24,3 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN