Trabzonspor bir transferi daha resmen duyurdu! 3+1 yıllık anlaşma resmen açıklandı...

Trabzonspor bir transferi daha resmen duyurdu! 3+1 yıllık anlaşma resmen açıklandı...

Yeni sezonda Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi. Fırtına, 3+1 yıllık anlaşmayı resmen duyurdu.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında Ruzomberok'u konuk edecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezonda Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, bir transferi daha resmen açıkladı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro ve Stefan Savic'i transfer eden Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Karadeniz ekibi İngiliz ekibi West Bromwich Albion'da forma giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu'yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı. Trabzonspor, 30 yaşındaki orta saha için kulübüne üç takist ile 1 milyon 650 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Trabzonspor, Okay Yokuşlu ile 3+1 yıllığına anlaşmaya vardı

Bordo-mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Okay Yokuşlu'nun Kulübümüze kesin transferi konusunda, West Bromwich ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; West Bromwich'e sözleşme fesih bedeli olarak 1.650.000.-EUR 3 (Üç) taksit halinde ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Okay Yokuşlu ile opsiyon hakkı Kulübümüzde olmak üzere 3+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2024/2025 futbol sezonunda 46.037.500.-TL garanti ücret; 2025/2026 futbol sezonunda 51.075.000.-TL garanti ücret; 2026/2027 futbol sezonunda 56.112.500.-TL garanti ücret ödenecektir.

Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde; 2027/2028 futbol sezonunda 61.150.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %4,8'i oranında ödeme yapılacaktır."

Okay Yokuşlu, İngiliz ekibinde geçen sezon toplamda 48 maçta görev alırken 1'er gol ve asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN