Trabzonspor bir transferi daha resmen açıkladı! 4+1 yıllık anlaşma...

Trabzonspor bir transferi daha resmen açıkladı! 4+1 yıllık anlaşma...

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri ola Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Bordo-mavili ekip, 4+1 yıllık anlaşmayı resmen açıkladı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir transferi daha resmen açıkladı. Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, 4+1 yıllık anlaşmayı resmen açıkladı.

Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier ile yollarını ayırdıktan sonra sağ bak arayışlarına başlayan Trabzonspor, yeni defansını Portekiz'de buldu.

Karadeniz ekibi, Portekiz ekibi Boavista'da forma giyen 23 yaşındaki sağ bek oyuncusu Pedro Jorge Gonçalves Malheiro ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Pedro Jorge Gonçalves Malheiro'nun Kulübümüze kesin transferi konusunda, Boavista FC ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Boavista FC'ye sözleşme fesih bedeli olarak 2.000.000.-EUR 3 (Üç) taksit halinde ödenecektir. Ayrıca; Boavista FC'ye, Futbolcunun bir başka kulübe Transfer olması durumunda elde edilecek transfer bedelinin %10'u ödenecektir."

Trabzonspor'un Pedro Malheiro transferinin detayları:

- 3 taksit halinde ödenecek 2 milyon euro bonservis bedeli

- Sonraki satıştan %10 pay

- Uzatma opsiyonu kulüpte olmak üzere 4+1 yıllık sözleşme

- 2024-25, 2025-26, 2026-27 sezonları için yıllık 830 bin euro maaş

- 2027-28 sezonu için yıllık 882 bin euro maaş

- 1 yıllık sözleşme uzatma opsiyonu kullanıldığı takdirde 2028-29 sezonu için yıllık 986 bin euro maaş

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN