Trabzonspor bir transferi daha bitirdi! Tarihi anlaşma: 12 yıl sonra ilk kez...

Trabzonspor bir transferi daha bitirdi! Tarihi anlaşma: 12 yıl sonra ilk kez...

Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, transferde 12 yıl aradan sonra bir ilke imza attı.

Bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off aşamasında İsviçre'de St. Gallen'in konuğu olacak Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi. Fırtına, transferde 12 yıl sonra bir ilke imza attı.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic, Okay Yokuşlu ve Arseniy Batagov'u kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez orta saha transferinde mutlu sona ulaştı.

Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Fırtına, bir süredir kadrosuna katmak için çalışmalar yürüttüğü orta saha oyuncusu Muhammed Cham'ın kulübü Clermont ile prensipte anlaşmaya vardı.

Resmi prosedürlerin sonuçlanmasının ardından 23 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Fırtına, güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 23 yaşındaki Avusturyalı oyuncunun transferinde mutlu sona ulaşması halinde 12 yıl aradan sonra ilk kez bir Avusturyalı oyuncu transfer etmiş olacak. Trabzonspor son olarak 2012-2013 sezonunda Avusturyalı golcü oyuncu Marc Janko'yu kadrosuna katmıştı.

Geride bıraktığımız sezon 34 karşılaşmada görev alan Avusturyalı orta saha oyuncusu takımına 8 gol 4 asistlik katkı sundu

Muhammed Cham transferinde yeni gelişme - Trabzonspor'a olumlu dönüş | Transfermarkt​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN