Trabzonspor bir bombayı daha patlatıyor! 15 milyon euroluk orta saha.....

Trabzonspor bir bombayı daha patlatıyor! 15 milyon euroluk orta saha.....

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Trabzonspor, 15 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, 15milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Fırtına, gözünü İngiltere'ye dikti.

UEFA Avrupa Ligiplay-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen ile 0-0 berabere kalarak tur şansını Trabzon'a bırakan Trabzonpor'da hareketli saatler yaşanıyor. Son olarak Avusturyalı orta saha oyuncusu Cham ile anlaşmaya varan Karadeniz ekibi, bu kez de 15 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Trabzon yerel basınından gazeteci Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, geçtiğimiz günlerde transfer gündemine aldığı İngiliz orta saha oyuncusu Josh Brownhill transferinde oldukça ısrarcı.

Bordo-mavili yetkililerin İngiliz oyuncunun Avusturyalı orta saha oyuncusu Cham ile iyi bir ikili olacağını düşündüğü öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon İngiliz ekibinde 35 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 4 gol 3 asiste imza attı.

1,79 boyundaki İngiliz orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca 421 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 42 gol 34 asiste imza attı.

Sources: Wolves make approach to sign Burnley star Josh Brownhill; Leeds, Everton also keen

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN