Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Ünal Karaman ve Abdülkadir Ömür'ü hedef aldı: "Parasını aldı gitti, kapının önüne koydum"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Ünal Karaman ve Abdülkadir Ömür'ü hedef aldı: "Parasını aldı gitti, kapının önüne koydum"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, katıldığı bir etkinlikte bordo-mavili ekibin efsane ismi Ünal Karaman'ı ve Trabzonspor'un eski yıldızı Abdülkadir Ömür'ü hedef alan açıklamalara imza attı. Başkan Doğan, Karaman hakkında 'Parasını aldı gitti' şeklinde konuşurken Ömür hakkında ise 'kapının önüne koydum' ifadesini kullandı. Başkan Doğan'ın Karaman ve Ömür hakkındaki açıklamaları bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Başakşehir'i konuk edecek Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, çarpıcı açıklamalara imza atarak bordo-mavili ekibin efsane ismi Ünal Karaman'ı ve eski yıldızı Abdülkadir Ömür'ü hedef aldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı'nda düzenlenen bir söyleşiye katılan başkan Doğan, kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak çarpıcı ifadeler kullandı. Başkan Doğan'ın özellikle Ünal Karaman ve Abdülkadir Ömür hakkındaki açıklamaları bordo-mavili taraftarlar tarafından tepki topladı.

Söyleşide kendisine yöneltilen 'Trabzonspor'da neden sadece Ünal Karaman'a teşekkür mesajı yayınlanmadı?' sorusunu yanıtlayan Doğan, Karaman'ın görevden alınışını doğru bulduğunu açıkladı.

Doğan, Karaman'ın Trabzonspor'dan ayrılırken bordo-mavili ekipten tazminat talep ettiğini öne sürerken geçtiğimiz kış transfer döneminde takımdan ayrılan Abdülkadir Ömür hakkında ise 'kapının önüne koydum' ifadesini kullandı.

'ÜNAL KARAMAN PARASINI ALDI GİTTİ...'

Doğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Çok açık sözlü birisi olarak söylüyorum. Trabzonspor’da o dönem böyle bir şey yaşanmasını istemezdik ama o dönemki sayın başkanımızla arasında bir problem yaşamıştır. Bu problemi de Ünal hoca basının önünde Trabzonspor Kulübü’nün başkanına o tarz bir şey yaptığı için görevine son verilmiştir; doğru da yapılmıştır. Bu işlerde her zaman Trabzonspor’un kimliği, kurumsal yapısı en önde olması lazım. Bu takımda benim de 3 tane dayım top oynadı. Bu tür şampiyonluklarda da varlar. Herkes Trabzonspor’a borçludur. Trabzonspor kimseye borçlu değildir, kimse de Trabzonspor’a Trabzonspor’un ona kattığından daha büyük bir şey katamaz. Bu benim için de geçerlidir aklınıza gelecek olan herkes için de geçerlidir. Her antrenör her oyuncu Trabzonspor’un çalışanıdır. Trabzonspor’dan parasını alarak görev yapmaktadır. Kendisi de Trabzonspor’dan giderken ilk şartı parasını almaktı, onu da aldı gitti hayırlı olsun kendisine diyorum

ÖMÜRÜ'Ü KAPININ ÖNÜNE KOYDUM

Benim dönemimde de bir oyuncumuzla alakalı böyle bir şey yaşandı. Abdülkadir Ömür; çok da sevdiğim aslında çok önemli bir yetenek. Trabzonspor’a da katkıları oldu. Ama Trabzonspor Başkanına ‘Ben artık bu formayı giyinmek istemiyorum’ dediği gün ben kendisinden formayı çıkardım kapının önüne koydum."

AHMET AĞAOĞLU İLE GÖRÜŞMÜYORUZ

Başkan Doğan ayırca Trabzonspor'un bir önceki başkanı Ahmet Ağaoğlu hakkında "Ben başkanlığa aday olduğum zaman yönetimin de genel konusuydu Trabzonspor’un çok ciddi ekonomik problemleri var, bu ekonomik problemleri bu halimizle çözemiyoruz. Ama çözülmesi gerekiyor. Dolayısıyla bir yol ayrımı oldu. Ama kendisine ben hem başkanlık açıklamamızda hem başvurumda özel olarak teşekkür ettim, bize yaşattıkları için, öğrettikleri için, başkanlığı için. Onun dışında şunu açık söyleyeyim, o günden sonra görüşüyor musunuz? Hayır, ama sebebi ben değilim” şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Trabzonspor'un efsane ismi, İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, teknik direktörlük yaptığı dönemde 2019 yılında başarılı sonuçlara imza atmasına rağmen Ahmet Ağaoğlu yönetimi tarafından görevden alınmış ve bordo-mavili ekip, Karaman hakkında teşekkür mesajı dahi yayınlamamıştı. Ayrıca Karaman 2022 yılında kazanılan şampiyonluk kutlamalarına da davet edilmemişti. Karaman sonraki süreçte teknik adamlık kariyerini sonlandırarak siyasete atılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN