Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan 'Onuachu' müjdesini canlı yayında açıkladı! Fırtına bombayı patlatıyor...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan 'Onuachu' müjdesini canlı yayında açıkladı! Fırtına bombayı patlatıyor...

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan 'Onuachu' müjdesini canlı yayında resmen açıkladı.

Macaristan'daki kampını tamamlayarak Trabzon'a dönen Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, transfer bombasını patlatmak için artık resmen geri sayıma geçti. Karadeniz ekibinin Başkanı Ertuğrul Doğan, canlı yayındaki açıklamalarıyla Paul Onuachu müjdesini resmen açıkladı.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalmayı, Süper Lig'de ise şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, geçen sezon yaz transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı golcü Paul Onuachu'nun transferi için çalışmalarını hızlandırdı.

Geride bıraktığımız sezon boyunca gösterdiği performansla bordo-mavili taraftarların sevgilisi haline gelen golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için İngiliz ekibi Southampton ile masaya oturan bordo-mavili ekip, transferde mutlu son için geri sayıma geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlık seçiminde A Spor'un sorularını yanıtlayan bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu hakkında dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Nijeryalı golcünün Trabzonspor'dan başka takımda forma giymek istemediğini belirten Doğan, "Paul Onuachu, Trabzonspor'dan başka bir takıma gitmeyeceğini kulübüne iletti." diye konuştu.

Başkan Doğan'ın bu açıklaması sonrasında Nijeryalı golcünün yeni sezonda Trabzonspor formasını terletmesine kesin gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz sezon bordo-mavili forma altında 25 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 17 gol 4 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN