Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı! Sözleşmesi feshedildi...

Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı! Sözleşmesi feshedildi...

Perşembe akşamı St. Gallen ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor, ayrılığı resmen açıkladı. Fırtına, ayrılığı KAP'a duyurdu.

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen ile mücadele edecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Sezona başarısız bir başlangıç yapan Trabzonspor, ayrılığı resmen açıkladı.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic ve Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katan Trabzonspor, kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Thomas Meunier, Nicolas Pépé, Montasser Lahtimi, Dimitrios Kourbelis ve Joaquín Fernández ile yollarını ayıran Trabzonspor, bir ayrılığı daha resmen açıkladı.

Bordo-mavili ekip, 2 sezon önce Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda kadrosuna kattığı Uruguaylı golcü oyuncu Maxi Gomez ile yollarını ayırdı.

Karadeniz ekibi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Maximilian Gomez Gonzalez arasındaki 01.09.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya 4 (Dört) eşit taksit halinde 700.000.-EUR fesih bedeli ödenecektir."

Trabzonspor duyurdu: Maximilian Gomez’in sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor forması altında 35 müsabakada görev alan golcü oyuncu takımına 7 gol 6 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN