Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı! Golcü futbolcu bedavaya takımdan ayrıldı

Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı! Golcü futbolcu bedavaya takımdan ayrıldı

Yabancı oyuncu sayısını düşürmeyi hedefleyen Trabzonspor golcü ismiyle yollarını ayırdı. Karadeniz ekibi yıldız golcüsü bedelsiz olarak takımdan gönderdi.

Abdullah Avcı ile yaşanılan ayrılık sonrasında takımın başına Şenol Güneş'i geçiren Trabzonspor, ayrılığı resmen açıkladı. Bordo-mavili ekip, golcü ismiyle yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Sezona başarısız bir giriş yapan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı. Avcı ile yaşanılan ayrılık sonrasında Şenol Güneş ile masaya oturan Karadeniz ekibi, tecrübeli teknik adam ile anlaşmaya vardı. Güneş ile el sıkışan Trabzonspor, yabancı oyuncu sayısını düşürme kararı aldı.

Fırtına bu doğrultuda golcü futbolcu Trezeguet ile yollarını ayırdı. Fırtına, golcü futbolcuyu bedelsiz olarak Al Rayyan'a kiraladı.

Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın, Al Rayyan FC'ye sezon sonuna kadar bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Güncel piyasa değeri 8,5 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü futbolcu Trabzonspor forması altında 76 müsabakada görev alan golcü futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 25 gol 16 asiste imza attı.

Mahmoud Trezeguet - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN