Trabzonspor Avrupa'ya veda etti! Taraftarlar Avcı'yı bir kez daha istifaya davet etti

Trabzonspor Avrupa'ya veda etti! Taraftarlar Avcı'yı bir kez daha istifaya davet etti

Trabzonspor, Avrupa Ligi'nin ardından Konferans Ligi'ne de veda etti. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından bordo-mavili taraftarlar Avcı'yı bir kez daha istifaya davet etti.

Sezon başından bu yana Abdullah Avcı yönetiminde başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nin ardından Konferans Ligi'ne de veda etti. İsviçre ekibi St. Gallen'e elenen Karadeniz ekibi, Avrupa'ya veda etti.

Abdullah Avcı yönetiminde başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor, Avrupa defterini kapattı. 0-0 biten ilk maçın rövanşında St. Gallen ile 1-1 berabere kaldı. Uzatmalara giden karşılaşmada penaltı atışlarında rakibine 5-4 mağlup olan Trabzonspor, Avrupa Ligi'nin ardından Konferans Ligi'ne de veda etti.

Maçın ardından bordo-mavili taraftarlar Abdullah Avcı'yı bir kez daha istifaya davet etti. Maçın son düdüğüyle 'Avcı İstifa' sesleri yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN