Trabzonspor 33 milyon euroluk gol makinesiyle anlaşma vardı! Resmi açıklama an meselesi: 184 gol 60 asist...

Trabzonspor 33 milyon euroluk gol makinesiyle anlaşma vardı! Resmi açıklama an meselesi: 184 gol 60 asist...

Transfer bombalarını patlatan Trabzonspor, bu kez de 33 milyon euroluk gol makinesi ile el sıkıştı. Karadeniz ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmiyete kavuşturması bekleniyor.

Stefan Savic'in ardından Okay Yokuşlu ile de anlaşma sağlayan Trabzonspor, bu kez de 33 milyon euroluk golcü oyuncu ile sıkıştı. Karadeniz ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovak ekibi Ruzomberok'u 0-2 mağlup ederek sezonun ilk resmi maçından zaferle ayrılan Trabzonspor, transfer operasyonunda çalışmalarını hızlandırdı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan bordo-mavili ekip, golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Fırtına,Beşiktaş'ın eski golcüsü Hollandalı forvet Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı. A Spor'an Yunus Emre Sel'in haberine göre Hollandalı golcü, Trabzonspor'a 'evet' dedi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla transferi duyuran Sel, "Weghorst ile rakamsal konular dahil zaten anlaşıldı son bir karar verecek ayrıca oyuncunun menajeri Burnley ile ayrılık konusunda iyi olan ikili ilişkilerini de kullanacak. Hızlı ilerliyor süreç" ifadelerini kullandı.

İngiliz ekibi Burnley formasını terleten Hollandalı golcü, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Hoffenheim forması altında 29 karşılaşmada 7 gol 4 asiste imza attı. Güncel piyasa değer 6 milyon euro olan 31 yaşındaki Hollandalı golcü için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

2022-23 sezonunda Beşiktaş formasını terleten Hollandalı golcü, siyah-beyazlı forma altında görev aldığı 18 karşılaşmada 9 gol 4 asiste imza attı. Golcü yıldız, futbol hayatı boyunca 487 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 184 gol 60 asiste imza attı.

Weghorst, Trabzonspor maçından 3 puan istiyor - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN