Trabzonspor 24 milyon euroluk bombayı patlattı! 3 yıllık anlaşma tamam: Resmi açıklama an meselesi...

Trabzonspor 24 milyon euroluk bombayı patlattı! 3 yıllık anlaşma tamam: Resmi açıklama an meselesi...

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Trabzonspor, 24 milyon euroluk bombayı patlattı. Fırtına, transferi resmen açıklamak için geri sayıma geçti.

Yeni sezonun ilk resmi maçında Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovak ekibi Ruzomberok'un konuğu olacak Trabzonspor bombayı patlattı. Fırtına, 24 milyon euroluk savunma oyuncusunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Yeni sezonda Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk mücadelesinde yer almayı hedefleyen Trabzonspor, stoper transferinde mutlu sona ulaştı.

Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez de savunma transferinde mutlu sona ulaştı. Trabzon yerel basınından gazeteci Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Fırtına, İspanyol devi Atletico Madrid formasını terleten Stefan Savic'i kadrosuna kattı.

33 yaşındaki Karadağlı savunma oyuncusunun yarın Türkiye'ye geleceği belirtildi. Bordo-mavili ekibin tecrübeli stoper ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon İspanyol devinin forması altında 33 karşılaşmada görev alan 33 yaşındaki stoper, skor katkısı sunamadı

Özellikle hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkatleri üzerine çeken yıldız savunmacı için bugüne dek toplamda 24,3 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Stefan Savic kimdir? Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Stefan Savic kaç yaşında, nereli? - Son Dakika Spor Haberleri | Cumhuriyet

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN