Tolunay Kafkas'ın yeni takımı herkesi şaşırttı! Yeşil sahalara geri döndü: O takımın başına geçti...

Tolunay Kafkas'ın yeni takımı herkesi şaşırttı! Yeşil sahalara geri döndü: O takımın başına geçti...

Sezona Ankaragücü'nde başlayan ancak alınan başarısız sonuçların ardından sarı-lacivertli ekip ile yollarını ayıran Tolunay Kafkas'ın yeni durağı herkesi şaşırttı.

30 Eylül'de İstanbul'da oynanan Galatasaray karşılaşması sonrasında Ankaragücü'ndeki görevinden ayrılan Tolunay Kafkas, yeşil sahalara geri döndü. Tecrübeli teknik adamın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında Galatasaray karşısında alınan 2-1'lik yenilgi sonrasında Ankara ekibinden ayrılan ve söz konusu tarihten bu yana herhangi bir takımda görev almayan Tolunay Kafkas'ın yeni durağı belli oldu.

55 yaşındaki tecrübeli teknik adam Gürcü teknik adam Şota Arveladze ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'ün başına geçti. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Tolunay Kafkas ile anlaşmıştır. Kendisine görevinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

TEKNİK ADAMLIK KARİYERİNDE İLK KEZ

2007 yılından bu yana teknik adamlık yapan Tolunay Kafkas, teknik adamlık kariyerinde ilk kez bir İstanbul ekibine imza attı.

Tecrübeli teknik adam bu sezon Ankaragücü'nün başında 7 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 1 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti. Kümede kalma savaşı veren İstanbul ekibi, gelecek hafta evinde Konyaspor'u konuk edecek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN