Tolgay Arslan'dan sürpriz imza! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Tolgay Arslan'dan sürpriz imza! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Geçen yıl yaz transfer döneminde Avustralya ekibi Melbourne City'e imza atan Tolgay Arslan, Avustralya ekibiyle yollarını ayırdı. Deneyimli orta saha oyuncusunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

2015-2019 yılları arasında Beşiktaş, 2019-2020 yılları arasında ise Fenerbahçe formasını terleten 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, sürpriz bir anlaşmaya imza attı. Tecrübeli orta saha oyuncusunun yeni takımı şaşkınlık yarattı.

Türkiye'de ilk olarak Beşiktaş formasını terleten daha sonrasında ise Fenerbahçe'ye transfer olan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolgay Arslan'ın yeni takımı herkesi şaşırttı.

2020 yılının yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak İtalyan ekibi Udinese'ye transfer olan yıldız orta saha oyuncusu geçen yıl yaz transfer döneminde İtalyan ekibinden ayrılarak Avustralya ekibi Melbourne City'e imza atmıştı.

33 yaşındaki orta saha oyuncusu yeni sezonda Japonya ekibi Sanfrecce Hiroshima formasını terletecek.

Tolgay Arslan, Japon ekibi Sanfrecce Hiroshima'ya transfer oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN