Thomas Müller milli takımı bıraktı

Thomas Müller milli takımı bıraktı

Bayern Münih ve Almanya milli takımının yıldız futbolcusu Thomas Müller, milli takıma veda ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Müller, "Güle güle deme zamanı" diyerek Almanya milli takımı formasını giydiği bir fotoğrafını paylaştı.

Bayern Münih ve Almanya milli takımının yıldızı Thomas Müller sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile milli takıma veda etti. Müller paylaşımında "Güle güle deme zamanı" diye yazarak elinde Alman bayrağının tuttuğu, Almanya milli takımı formalı bir fotoğrafını paylaştı.

Alman futbolcu 14 yıl boyunca Almanya milli takımı formasıyla 131 maça çıkıp 45 gol attı. 2014 Dünya Kupası'nı kazandı. Başarılı futbolcu Almanya milli takımını en çok giyen 3. futbolcu konumunda. Listede Mathaus 150 maçla lider, Miroslav Klose ise 137 maçla 2. sırada. 4. Lukas Poldolski 130 maçta oynarken Manuel Neuer ise 124 maçla 5. sırada bulunuyor.

Real Madrid forması giyen Toni Kroos da EURO 2024'ün ardından futbola veda etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN