Thomas Meunier'den ağır sözler

Thomas Meunier'den ağır sözler

Trabzonspor'dan olaylı şekilde ayrılan Thomas Meunier, ayrılık sürecinde yaşananları anlattı. Belçikalı yıldız, Bordo-Mavili kulübe sert tepki gösterdi.

Trabzonspor'da sözleşme feshini gerçekleştiren Thomas Meunier, Lille'e transfer olmuştu. Trabzonspor oyuncunun feshi sonrası yasal süreç başlatıldığını açıklamıştı.

Trabzonspor'un Belçikalı oyuncusu Meunier, transfer sürecini anlattı

Belçikalı Thomas Meunier oyuncu süreç hakkında açıklama yaptı.

Thomas Meunier konuyla alakalı açıklamasında; "Trabzonspor ile aramızdaki anlaşmalara tamamen uydum. 15 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olan bir fesih hakkım vardı ve bunu kullandım. Trabzonspor'da bir sezon daha kalma konusuna kapalıydım. Lille, fesih maddesini etkinleştirdiğim anda Trabzonspor'la iletişime geçti. Her şey doğru ve saygılı bir şekilde yapıldı. Kulübün benim hakkımda yaptığı açıklama tamamen yersiz, ismimin ve ilkelerimin çiğnendiği bir açıklama. Trabzonspor, bana ayağa kalkmak için bir fırsat verdi ve ben de 5 ay boyunca kulüp için her şeyimi verdim. Trabzon'a ve orada tanıştığım herkese daima saygı ve saygı duyacağım, teşekkürler Trabzon" ifadelerini kullandı.

''TANRI ONLARI AFFETSİN''

Thomas Meunier'den çok ağır sözler! 'Sahtekârları düzeltmenin zamanı geldi...'

Thomas Meunier, açıklamasının devamında şunları dedi:

"Trabzonspor'un temsilcileri tarafından yapılan basın açıklaması tamamen yersizdir, ismim ve ilkelerim sebepsiz yere ayaklar altına alınmaktadır.

1. Serbest kalma maddesinin bitimine 5 dakika kala kimseyle iletişime geçmedim.

2. Bu madde, Trabzon'a geldiğimde imzaladığımız sözleşmenin bir parçasıydı ve hiçbir şekilde ailevi nedenlerle beni serbest bırakmakla ilgili değildi.

3. Sözleşmede herhangi bir maddi tazminat öngörülmemişti. Sonuç olarak, basında paylaşılan uygunsuz ve saldırgan yorumları not ediyor ve basında atıp tutmaktan ve yalanlar eşliğinde acılarını paylaşmaktan çekinmeyen yalancılara karşı yasal işlem başlatma hakkımı saklı tutuyorum. Tanrı onları affetsin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN