TFF'deki görevinden ayrılan Hamit Altıntop Ali Koç'u hedef aldı! "Bilinçli bir şekilde aramadım..."

TFF'deki görevinden ayrılan Hamit Altıntop Ali Koç'u hedef aldı! "Bilinçli bir şekilde aramadım..."

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçimi kazanmasının ardından TFF'deki görevinden ayrılan Hamit Altıntop, çarpıcı açıklamalara imza attı. Altıntop'un, açıklamalarında Ali Koç'u hedef aldığı iddia edildi.

Mehmet Büyükekşi döneminde A Milli Takım sorumlusu olarak görev yapan Hamit Altıntop, görevden ayrıldığı günden sonra ilk röportajını vererek gündem yaratacak açıklamalara imza attı. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçimi kazanması ile Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki görevinden ayrılan Hamit Altıntop'un açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

BeIN SPORTS'a konuk olan Altıntop, geçtiğimiz aylardaki "Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" sözlerine açıklık getirdi.

"Ben bunun doğru bir cümle olmadığını kabul ediyorum. Ama içeriğiyle ilgili aynı fikirdeyim. Bahsetmek istediğim konu aslında şu: Mesai yapmış, dünyayı görmüş ve kendine bunu dert etmiş insanlardan faydalanması gerektiğine inandığımı söylemek istedim. Tabi ki biz de insanoğluyuz bizde de birikiyor ama benimle mesai yapan ve benim samimiyetime güvenen insanların bunun böyle olmadığını görmesi gerektiğine inanıyorum" şeklinde konuşan Altıntop, A Milli Takım'ın EURO 2024'deki başarısı sonrasında bazı kulüp başkanlarını aradığını, bazılarını ise aramadığını açıkladı.

"BAZI BAŞKANLARI ARAMADIM"

Altıntop açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bunlar ülkenin başarısı, benim başarım değil. Estağfurullah, haddimi aşarak öyle bir şey söylemem. Kulüplerin başarısı bu, çünkü oyuncular yıl boyunca kulüplerinde çalışıyorlar. Bazı başkanlara teşekkür ettim. Bazı başkanlara ulaşamadım. Bazılarını bilinçli bir şekilde aramadım. Çünkü yaklaşımlarından dolayı o ilgiyi hak etmediler. Hamit Altıntop olarak, bir Türk vatandaşı olarak ben de haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Hepsinin canı sağ olsun. Biz, bildiğimizden şaşmadık. Ülkemize, kendimize yakışanı yaptığımıza inanıyorum"

Altıntop'un bu açıklama ile geçtiğimiz sezon boyunca Mehmet Büyükekşi yönetimini hedef alan açıklamalara imza atan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef aldığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN