Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor bombayı patlattı! 40 milyon euroluk süper yıldız Eyüpspor'a 'evet' dedi

Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor bombayı patlattı! 40 milyon euroluk süper yıldız Eyüpspor'a 'evet' dedi

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor bombayı patlatmaya hazırlanıyor. İstanbul ekibi, 40 milyon euroluk süper yıldız ile anlaşma sağladı.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Trabzonspor'u konuk edecek olan Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor bombayı patlattı. İstanbul ekibi, 40 milyon euroluk süper yıldız ile anlaşmaya vardı.

Genç teknik adam Arda Turan yönetiminde Süper Lig'e iddialı bir başlangıç yapan Eyüpspor bombayı patlattı. Dorukhan Toköz ve Emre Akbaba gibi isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Eyüpspor, bu kez bombayı patlattı.

Yarın evinde Trabzonspor'u konuk edecek İstanbul ekibi, gazeteci Reşat Can Özbudak'ın aktardığına göre; Eyüpspor, İngiliz ekibi Newcastle United formasını terleten Kieran Trippier ile anlaşma sağladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla transfer hakkında bilgi veren Özbudak, "Kieran Trippier, Eyüpspor ile anlaştı. Futbolcu Newcastle'dan yıllık kazancını almaya çalışıyor. Eyüpspor bu görüşmeleri bekliyor." diye konuştu.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 33 yaşındaki sağ bek oyuncusu için bugüne dek topplamda 40,90 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Eyüpspor, Kieran Trippier için Newcastle United ile görüştü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN