Süper Lig'de sezonun oyuncusu Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan bombayı patlatıyor...

Süper Lig'de sezonun oyuncusu Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan bombayı patlatıyor...

Yaz transfer döneminde takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Galatasaray, geçtiğimiz sezona damga vuran golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de 2023-24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci zaferini elde eden Galatasaray, dikkat çekici bir transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor. Aslan, Süper Lig'de ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız ismi kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Belçikalı golcü Batshuayi'yi kadrosuna katarak hücum hattını güçlendiren Galatasaray, bu kez de geçtiğimiz sezon attığı gollerle Süper Lig'e damga vuran Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fanatik'in haberine göre; Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç yıldız Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Aslan'ın başkanı Dursun Özbek'in bu transfer ile bizzat ilgilendiği öne sürülürken Oğuz Aydın'ın da Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor forması altında 37 karşılaşmada görev alırken 12 gol 8 asiste imza attı. 23 yaşındaki yıldız golcünün takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Aslan'ın Oğuz Aydın transferini kısa süre içerisinde bitirmesi bekleniyor.

Oğuz Aydın - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN