Süper Kupa'da hezimete uğrayan Galatasaray'da Okan Buruk canlı yayında Zaha'yı hedef aldı! 'Farklı bir şey söyledi...'

Süper Kupa'da hezimete uğrayan Galatasaray'da Okan Buruk canlı yayında Zaha'yı hedef aldı! 'Farklı bir şey söyledi...'

Süper Kupa'da ezeli rakibi Beşiktaş'a 5-0 mağlup olan Galatasaray, rakibi karşısında hüsrana uğradı. Aslan'ın teknik adamı maçın ardından Zaha'yı hedef aldı.

Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 olarak tarihi bir hezimete uğrayan Galatasaray'da Okan Buruk, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında geçen yıl yaz transfer döneminde takıma katılan ve sarı-kırmızılı ekibe imza attığı günden bu yana ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratan Wilfried Zaha'yı hedef aldı.

Beşiktaş karşısında alınan yenilgi sonrasında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Buruk, Zaha'nın kendisinin telkinlerine uymadığını vurguladı.

Zaha ile anlaşmazlık yaşandığını belirten Buruk, açıklamasında "10 kişi kalınca Zaha'yı yanıma çağırdım. Barış'ın sağ beke geçmesini, dizilişi 4-3-2 olarak dizilmemiz gerektiğini söyledim. İsim olarak ona söyledim. O gittikten sonra farklı bir şey söyledi onlara. Barış sağ bek pozisyona geçemedi. Kerem stopere geçti. Orada karışıklığa dahil olmak istedim. Görev verdiğinizde oyuncular yanlış anlayabiliyor. Hızlı bir karar veriyoruz. Diziliş olarak hücumcu bir takımdık. İki kanat, iki forvetle oynadık. Dizilişi tam iletemediler. Onunla ilgili çağırıp konuştuk. Bu arada da yediğimiz goller oldu" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN