Sivasspor bombayı patlattı! 37 milyoon euroluk gol makinesi imzayı attı...

Sivasspor bombayı patlattı! 37 milyoon euroluk gol makinesi imzayı attı...

Yeni sezona Trabzonspor beraberliğiyle başlayan Sivasspor, bombayı patlattı. Yiğidolar, 37 milyon euroluk gol makinesiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun ilk hafta karşılaşmasında evinde Trabzonspor'u konuk eden Sivasspor, rakibiyle 0-0 berabere kalarak sezona bir puanla başladı. Bülent Uygun yönetiminde başarılı bir görüntü ortaya koyan kırmızı-beyazlı ekip, karşılaşmanın ardından transfer bombasını resmen patlattı.

Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Sivasspor, çarpıcı bir transfer hamlesine imza atarak 37 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna kattı. Süper Lig'de ilk haftayı Trabzonspor beraberliğiyle kapatan Sivasspor golcü oyuncu Keita Balde'yi renklerine bağladığını açıkladı.

Sivasspor'un açıklamasında "Yeni sezon öncesi Transfer çalışmalarını sürdüren Net Global Sivasspor’umuz, 29 yaşındaki forvet oyuncusu Keita Balde ile anlaşmaya vardı. Sivas’a gelen Balde, Başkanımız Bahattin Eken’in katıldığı imza töreninde kendisini 2 yıllığına Net Global Sivasspor’umuza bağlayan sözleşmeye imza attı." denildi.

Güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 37,10 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Senegalli yıldız golcü, daha önce Monaco, Lazio ve İnter gibi dev takımlarda forma giydi.

Sivasspor gece 02:15'te yıldız transferini açıkladı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN