Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın Türkiye'yi terk ediyor

Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın Türkiye'yi terk ediyor

Geçtiğimiz haftalarda silahlı saldırıya uğrayan futbol yorumcusu Serhat Akın, yurt dışına yerleşme kararı aldı.

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında tedavi süreci devam eden eski futbolcu Serhat Akın, rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından Almanya'ya yerleşecek.

Geçtiğimiz haftalarda yorumculuk yaptığı programın çıkışında silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu Serhat Akın, Almanya'ya yerleşme kararı aldı.

Sözcü'nün haberine göre, bir süre önce, yayın yaptığı dijital medya platformunun binası çıkışında silahlı saldırıya uğrayan ve bacaklarından yaralanan Serhat Akın iki operasyon geçirdi. Eski milli futbolcu tarak kemiğindeki parçalanma nedeniyle bir üçüncü ameliyata daha girecek.

TÜRKİYE'Yİ TERK EDİYOR

Serhat Akın rehabilitasyon sürecinin sonunda, temelli olarak doğup büyüdüğü Almanya'ya dönecek.

Serhat'ın ailesi, Almanya'da Stuttgart ile Karlsruhe arasında bir bölgede yaşıyor ve Akın'ın çocukları yaşadıkları yerde eğitimlerini sürdürüyor. Silahlı saldırının ardından, Serhat'ın babası, oğlundan Almanya'ya dönmesini ve yaşamını orada sürdürmesi istedi.

Eski Fenerbahçeli futbolcu da bu yönde karar aldı ve bundan böyle yaşamını Almanya'da sürdürecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN