Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi! Beşiktaş o futbolcuyla yollarını ayırdı: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Şenol Güneş'in vazgeçilmeziydi! Beşiktaş o futbolcuyla yollarını ayırdı: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Kadrosunda büyük bir yeniliğe gitmeyi hedefleyen Beşiktaş, 2023 yılında Şenol Güneş'in raporu ile takıma katılan yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda kadro planlamasını sürdüren Beşiktaş, Şenol Güneş döneminde takıma katılan ve tecrübeli teknik adamın vazgeçilmez ismi olan yıldız isimle yollarını ayırma kararı aldı.

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, Cenk Tosun, Umut Meraş, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Utku Yuvakuran'ın ardından bir ismiyle daha ayrılık yaşadı.

Kartal, 2023 yılının kış transfer döneminde Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Kayserispor'dan 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Onur Bulut ile yollarını ayırma kararı aldı.

Çağdaş Atan yönetiminde aldığı başarılı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çeken Başakşehir'in 30 yaşındaki savunma oyuncusunun transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. İstanbul ekibinin savunma oyuncusuyla 3 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi.

Siyah-beyazlı ekibin kısa süre içerisinde ayrılığı resmen açıklaması ve tecrübeli savunma oyuncusunun Başakşehir'e imza atması bekleniyor. Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN