Şenol Güneş aylar sonra orada görüntülendi: Bir süredir gözlerden uzaktaydı...

Şenol Güneş aylar sonra orada görüntülendi: Bir süredir gözlerden uzaktaydı...

Geçen sezon Beşiktaş'ı çalıştıran ve Ekim ayında siyah-beyazlı ekipteki görevinden istifa eden Şenol Güneş, aylar sonra orada görüntülendi...

Geçen sezon iç sahada UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano karşısında alınan yenilgi sonrasında Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Şenol Güneş aylar sonra görüntülendi. Tecrübeli teknik adamın mutlu hali dikkatleri çekti.

Geçen sezon Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden tecrübeli teknik adam Şenol Güneş aylar sonra görüntülendi.

Güney Kore Milli Takımı'nın başına geçeceği öne sürülen 72 yaşındaki teknik adam Trabzon'da İsmail Hakkı İsaoğlu Kahve'de görüntülendi. Tecrübeli teknik adamın mutlu hali sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu.

Tecrübeli teknik adamın Trabzonspor'un eski yöneticisi Hayrettin Hacısalihoğlu ile objektiflere yakalanması özellikle bordo-mavili taraftarların ilgisini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN