Semih Şentürk'ten En-Nesyri eleştirisi: Buna 20 milyon euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız

Semih Şentürk'ten En-Nesyri eleştirisi: Buna 20 milyon euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız

Eski Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, Youssef En-Nesyri'nin Fenerbahçe'nin Twente ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçındaki performansını eleştirdi. Şentürk, En-Nesyri'nin performansını Daniel Güiza ile kıyaslayarak hayal kırıklığını dile getirdi, "Buna 20 milyon Euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız. 40-50 milyon Euro ederdik" şeklinde konuştu. Fenerbahçe'nin büyük bir takım gibi oynamadığını belirten Şentürk, acilen toparlanması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü ve futbol yorumcusu Semih Şentürk, sarı lacivertli takımın Twente ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi mücadelesindeki performansı üzerinden teknik direktör Jose Mourinho ve bazı oyuncuları eleştirdi.

SkySpor YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda özellikle Faslı golcü Youssef En-Nesyri’ye yönelik sert eleştirilerde bulunan Şentürk, oyuncunun performansını Daniel Güiza ile kıyasladı.

NTV Spor'da yer alana habere göre Şentürk, En-Nesyri’nin sahadaki oyununu değerlendirirken, "En Nesyri biraz Güiza'yı andırıyordu ama bugünden sonra bende biraz daha Güiza ön plana çıktı. Buna 20 milyon Euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız. 40-50 milyon Euro ederdik" diye konuştu.

"BÜYÜK TAKIM GİBİ OYNAMIYOR FENERBAHÇE"

Fenerbahçe’nin Twente karşısında aldığı 1-1’lik beraberliği eleştiren Şentürk, takımın genel performansını da masaya yatırdı. Eski golcü, "İzlediğim en kötü Fenerbahçe'ye doğru gidiyor. İlk 20 dakikaya iyi başlıyorsun, pozisyon buluyorsun, atamıyorsun ve sonra tekrar geri çekiliyorsun. Bir büyük takım gibi oynamıyor Fenerbahçe.” ifadelerini kullandı.

Şentürk, ayrıca milli maç arasına dikkat çekerek, "Fenerbahçe'ye acil ara gelmesi lazım, zaten bugün bir araya girdiler. Milli maç arasına. Ben dahil bütün Fenerbahçelileri artık Mourinho etkisini bekliyoruz." diye konuştu.

Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski’nin performansından da memnun olmayan Şentürk, "Szymanski bu kadar kim yani... Kendi menajerinin oyuncusu mu anlamadım ben. 13. maç ilk 11'de ve hala bir şey yok." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN