Seçimi kazanan Ali Koç, Aziz Yıldırım'a sarıldı! Acun Ilıcalı tepki gösterdi: 'Yüzde yüz inanacağım bir görüntü değil...'

Seçimi kazanan Ali Koç, Aziz Yıldırım'a sarıldı! Acun Ilıcalı tepki gösterdi: 'Yüzde yüz inanacağım bir görüntü değil...'

Fenerbahçe'de yapılan başkanlık seçiminden zaferle ayrılan Ali Koç, seçimin ardından Aziz Yıldırım'a sarılırken Acun Ilıcalı, Koç'un Yıldırım'a sarılmasına tepki gösterdi.

Süper Lig'i topladığı 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de seçimin galibi Ali Koç oldu. Rakibi Aziz Yıldırım'ı ikinci kez mağlup eden Ali Koç, Fenerbahçe'deki 3'üncü dönemini geçirecek. Koç, seçimin sona ermesiyle rakibi Aziz Yıldırım'a sarılırken Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı bu duruma canlı yayında tepki gösterdi.

Dün akşam, 6 yıl aradan sonra bir araya gelen Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın başkanlık yarışında kazanan Ali Koç oldu. Koç 16 bin 464 oy alırken rakibi Yıldırım ise 10 bin 483 oy aldı. Seçimin ardından Yıldırım ve Koç birbirlerine sarılırken Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, ikilinin sarılması hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Seçimi ardından Halk TV'nin sorularını yanıtlayan Ilıcalı, ikilinin birbirine sarılmasını samimi bulmadığını vurguladı.

Ilıcalı açıklamasında "Bu gördüğüm görüntü benim açımdan yüzde yüz 100 inanacağım bir görüntü değil. Ben sayın Aziz Yıldırım'ı bundan sonraki yaklaşımına göre değerlendireceğim." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN