Sakaryaspor'dan İbrahim Hacıosmanoğlu'na destek! "O içtiğimiz bir bardak çay..."

Sakaryaspor'dan İbrahim Hacıosmanoğlu'na destek! "O içtiğimiz bir bardak çay..."

Yeni sezonda Trendyol 1.Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Sakaryaspor'da Başkan Gökhan İn, Perşembe günü TFF'de yapılacak başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na destek olduklarını açıkladı.

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala gözler Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlık seçimine çevrildi. 18 Temmuz Perşembe günü yapılacak seçimde mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yarışacak.

Trendyol 1. Lig ekibi Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, seçime saatler kala yayınladığı açıklamada seçimde Hacıosmanoğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

TFF Başkanlığı seçimi hakkında bir video mesaj yayınlayan Cin, diğer adaylardan gelen tekliflere rağmen Hacıosmanoğlu'na destek verdiklerini duyurdu. İn açıklamasında şunları söyledi:

“Her spor kulübü başkanının gönlünde bir aslan yatar. Biz de tercihimizi yaptık ve bunu açıkça ifade ettik. Diğer adaylardan da teklifler aldık. Transfer yasağımızı öğrenmişler ve 'Transfer yasağınızı kaldıralım, bizim tarafımızda olun' dediler. Ancak biz Hacıosmanoğlu ile sadece bir bardak çay içtik. O içtiğimiz bir bardak çay, transfer yasağının kaldırılmasından ve maddi tekliflerden daha değerlidir.

Bazı büyüklerimiz, Hacıosmanoğlu kazanamazsa başka adayların bize sıkıntı çıkarabileceğini söylediler, fakat biz herkese mavi boncuk dağıtamayız. Taraf olduğumuzu noter huzurunda açıklayacağız. Karınca misali, Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun yanında olduğumuzu belirttik. Hepinize teşekkür ederim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN