Roma'ya aldıramamıştı, Mourinho 8 numaraya gözdesini getiriyor! 20 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'ye imzayı attı

Roma'ya aldıramamıştı, Mourinho 8 numaraya gözdesini getiriyor! 20 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'ye imzayı attı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile antrenmanlara devam eden sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları sürüyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Roma'ya aldıramamıştı, Mourinho 8 numaraya gözdesini getiriyor! 20 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'ye imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Kadrosuna birçok yıldızı dahil eden sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Roma'ya aldıramamıştı, Mourinho 8 numaraya gözdesini getiriyor! 20 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'ye imzayı attı.

ROMA'YA ALDIRAMAMIŞTI, MOURINHO 8 NUMRAYA GÖZDESİNİ GETİRİYOR!

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Yaz transfer dönemi için çalışmalara devam eden sarı-lacivertlilerde sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Burnley forması giyen Sander Berge radarına aldı. Geçtiğimiz sezon 40 maçta forma giyip bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asist üreten Norveçli orta sahanın bir diğer özelliği ise, Portekizli teknik adamın geçtiğimiz sezon görev aldığı Roma'ya da almak istediği bir oyuncu olması.

yeni-proje-2024-07-20t093011-950.jpg

20 MİLYON EUROLUK YILDIZ FENERBAHÇE'YE İMZAYI ATTI

Fenerbahçe için gündeme gelen son 8 numara Sander Berge. Norveçli oyuncu geçen sezon Jose Mourinho'nun AS Roma'ya götürmek istediği oyuncular arasındaydı. Burnley forması giyen, 2027'ye kadar sözleşmesi olan ve güncel piyasa değeri 20 milyon euro'yu bulan 26 yaşındaki oyuncunun da Portekizli teknik adamla birlikte çalışmak istediği belirtiliyor.

yeni-proje-2024-07-20t093032-359.jpg

Şu anda Sheffield United için oynayan yetenekli Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge, AS Roma'nın orta sahasına değerli bir katkı yapacaktır. Heybetli bir boyda olan ve mükemmel pas menziline sahip olan Berge takım ön tarafta hücum başlatırken savunmayı etkili bir şekilde koruyabilir. Fiziksel varlığı ve oyunu kesme yeteneği, onu Mourinho'nun orta saha düzeni için ideal bir seçenek haline getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN