Rodri, EURO 2024'e damga vurdu

Rodri, EURO 2024'e damga vurdu

İspanya, EURO 2024'ün finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupayı kazandı. İspanya'nın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Rodri, EURO 2024'ün en iyi futbolcusu seçildi.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) heyecan sona erdi. İspanya, dev finalde İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Boğalar böylelikle turnuva tarihinde tüm maçlarını kazanarak mutlu sona ulaşan ilk ekip oldu.

Resim

EURO 2024'te çıktığı tüm maçları kazanan İspanya'da en fark yaratan isim şüphesiz Rodri oldu. Yıldız orta saha, turnuvanın en iyi futbolcusu da seçilmeyi başardı. Rodri, Manchester City formasıyla geçen sezon çıktığı 50 maçta 9 gol atıp, 14 de asist yaparak takımını Premier Lig'de şampiyonluğa taşımıştı.

En iyi genç oyuncu ödülü ise Avrupa Şampiyonası tarihinin en genç oyuncusu ve golcüsü rekorlarını kıran İspanyol Lamine Yamal'a verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN