Rıza Çalımbay Hasan Arat'ı hedef aldı: 'Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek' diyerek geldiler bize zaman vermediler

Rıza Çalımbay Hasan Arat'ı hedef aldı: 'Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek' diyerek geldiler bize zaman vermediler

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana takım çalıştırmayan Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı ekibin başkanı Hasan Arat'ı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Aralık ayında iç sahada alınan Alanyaspor yenilgisi sonrasında Beşiktaş'tan ayrılan ve söz konusu tarihten bu yana herhangi bir takımda görev almayan Rıza Çalımbay Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Başkan Hasan Arat'ın 'Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek' sloganına tepki gösteren tecrübeli teknik adam, siyah-beyazlı ekipte yaşadığı ayrılık sürecinin Beşiktaş'a yakışmadığını vurguladı.

Siyah-beyazlı yönetimin kendisine yeteri kadar zaman tanımadığını vurgulayan Çalımbay, Hasan Arat'ın kendisiyle hiç görüşmediğini açıkladı. Beşiktaş yönetiminin kendisine zaman tanımadığı için başarısız olduğunu vurgulayan Çalımbay, siyah-beyazlı ekipten ayrıldıktan sonra 7 takımdan teklif aldığını duyurdu. Çalımbay açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

'BEŞİKTAŞ'I BEŞİKTAŞLILAR YÖNETECEK' DİYE GELDİLER

"Bize zaman vermediler olay bu. 7-8 maça çıktık. Gelirken Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek diye geldiler. Ama verdikleri şans bu. Lugano'yu yendik burada Alanya maçımız kötü geçti. Ben adım attığımda 10 tane sakatla başlamıştık. Takımdaki sıkıntıları düzeltmeye çalıştık. Ben başkanla 1 kere bile görüşmedim. Başkanın 'Hocam var mı sıkıntı?' dediğini hiç görmedim. Biz oranın çocuğuyuz başarı için gidiyoruz. Parayı pulu düşünen birisi değilim. Hiçbir zaman para yüzünden anlaşmadığım kulüp yok. Biz orada başarılı olurduk ama yeterli zamanı bulamadık.

OLAN ŞEYLER BEŞİKTAŞ'A YAKIŞMADI

Benim kimseye kırgınlığım yok. Tabii ki son olan şeyler Beşiktaş'a yakışmadı. Her antrenör gelir, gider. Söz verip yapmazlarsa o kötü. Feyyaz benim yanımda da çalışırken ayrılıp gitmişti. Oradaki önemli olan yaşananların Beşiktaş'a yakışmaması. Başkan beni çağırıp konuşabilirdi, Samet abi çağırıp konuşabilirdi. Feyyaz'ı saymıyorum zaten. Bize yakışmadı. Daha iyi ayrılabilirdik. Santos giderken veda töreni yapıyorlar. İnsan ona üzülüyor. Ben buraya çok şeyini vermiş bir insanım. Ama Beşiktaş'ın sayesinde çok şeyler kazanmış da biriyim. Öyle ya da böyle yine Beşiktaş'ın içerisinde olacağım. Bundan çok eminim. Yollarımız tabii ki kesişecek. Biz Beşiktaşlıyız

BEŞİKTAŞ'TAN SONRA TEKLİFLER GELDİ

Beşiktaş'tan sonra teklifler geldi. Lugano maçını kazandık. O maçtan sonra İstanbul'a geldim. Kardeşim ve annem rahatsızlık yaşadığı için gelen teklifleri kabul etmedim. İstanbul'dan ayrılamam dedim. Samsunspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Pendikspor istedi. İran'dan İstiklal ve Persepolis takımından teklif geldi. Sonra Arabistan'dan geldi.

Çalımbay'ın bu sözleri sonrasında gözler siyah-beyazlı ekibin başkanı Hasan Arat'a çevrildi. Arat'ın Çalımbay'ın bu açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN