Real Madrid'den Ballon d'Or tepkisi! İspanyol devi ödül törenini protesto ediyor

Real Madrid'den Ballon d'Or tepkisi! İspanyol devi ödül törenini protesto ediyor

France Football Dergisi tarafından verilen futbolun en prestijli ödülü Ballon d'Or ödül töreni öncesi Real Madrid'den büyük bir tepki geldi. İspanyol temsilcisinden kimse ödül törenine katılmayacak.

Futbol dünyası bu akşam düzenlenecek olan Ballon d'Or ödül törenine kilitlendi. Tören öncesi ise büyük bir kriz yaşanıyor.

İspanya ve Fransa kaynaklı haberlerde Vinicius Jr'ın ödülü kazanamayacağını öğrenmesinin ardından törene gitmeme kararı aldığı belirtildi.

Sızdırılan listeye göre Ballon d'Or ödülü Vinicius'un değil, Manchester City'nin yıldızı Rodri'nin olacak. Son gelişmelere göre Rodri şu anda Ballon d'Or'u kazanmak için en büyük favori.

Vinicius Jr. ve yakın çevresinin ödülü kazanamayacağını öğrenmesinin ardından organizasyonu protesto ettiği ve törene katılmayacağı aktarıldı.

Öte yandan Fabrizio Romano, bu gece gerçekleştirilecek Ballon d'Or ödül törenine Vinicius'un yanı sıra Florentino Perez, Carlo Ancelotti ve Jude Bellingham'ın da katılmayacağını belirtti.

2024 Ballon d'Or ödül töreni bu akşam TSİ 22:45'te gerçekleştirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN