Portekiz onu konuşuyor! Kerem Aktürkoğlu şov yapıyor

Portekiz onu konuşuyor! Kerem Aktürkoğlu şov yapıyor

Portekiz kariyerine ortaya koyduğu etkili performansla hızlı başlangıç yapan milli futbolcu, Benfica formasıyla 7 resmi maçta 8 gol ve 2 asiste imza attı.

Benfica'da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, yaklaşık 2 aylık Portekiz kariyerinde performansıyla dikkatleri üzerinde tutuyor.

Portekiz kariyerine fırtına gibi başlayan Kerem, yeşil sahalardaki üst düzey performansının yanı sıra attığı gollerden sonra yaptığı Harry Potter sevinciyle de futbolseverleri büyülemeye devam ediyor.

Milli futbolcu, Benfica formasıyla şu ana kadar çıktığı 7 resmi maçta 8 gol ve 2 asiste imza attı. Portekiz Ligi'nde 4 maçta 5 gol atıp 2 asist yapan Kerem, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de takımı adına 3 maçta 3 gol kaydetti.

Son olarak ligde 5-0 kazandıkları Rio Ave maçında 3 gol birden atan Kerem Aktürkoğlu, profesyonel kariyerinde 5. kez hat-trick yaptı.

Galatasaray'da iki kez Süper Lig ve bir defa Süper Kupa sevinci yaşayan milli oyuncu, sezon başında 12 milyon avro bonservis bedeliyle Benfica'nın yolunu tuttu.

A Milli Takım'da ise 38 maçta görev alan Kerem, 10 kez rakip fileleri havalandırdı.

KEREM AKTÜRKOĞLU’NUN "HAT-TRİCK"LERİ

Milli futbolcunun kariyerinde üç gol birden kaydettiği müsabakalar şu şekilde:

27 Ekim 2024 - Benfica-Rio Ave maçı

9 Eylül 2024 - Türkiye-İzlanda maçı

12 Kasım 2022 - Başakşehir-Galatasaray maçı

17 Nisan 2021 - Göztepe-Galatasaray maçı

21 Temmuz 2020 - Anagold 24 Erzincanspor-Artvin Hopaspor maçı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN