Paris 2024'te okçuluk müsabakaları başlıyor

Paris 2024'te okçuluk müsabakaları başlıyor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda okçuluk müsabakaları başlıyor. Paris'in tarihi yapılarından Les Invalides'de gerçekleştirilecek olan müsabakalarda kadınlar kategorisinde milli sporcu Elif Berra Gökkır, erkeklerde ise son olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim Tümer boy gösterecek.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda okçuluk müsabakaları, Türkiye'nin gururu olan sporcularla birlikte büyük bir heyecanla başlıyor. 25 Temmuz Perşembe günü, sıralama atışlarıyla başlayacak olan müsabakalar, Paris'in tarihi yapılarından Les Invalides'de gerçekleştirilecek.

Kadınlar kategorisinde milli sporcu Elif Berra Gökkır, erkeklerde ise son olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim Tümer boy gösterecek.

Okçuluk branşında perşembe günkü sıralama müsabakalarının ardından, 28 Temmuz'da kadın takım, 29 Temmuz'da ise erkek takım finalleri yapılacak.

Bireysel müsabakalarda, 30-31 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak eleme karşılaşmalarının ardından, 2-3-4 Ağustos'ta finaller gerçekleştirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN