Para için Fenerbahçe'yi sattı gidiyor! Ali Koç ve Jose Mourinho'yu dinlemeden gemiyi terk etti. Kariyerini bundan sonra bitirdi

Para için Fenerbahçe'yi sattı gidiyor! Ali Koç ve Jose Mourinho'yu dinlemeden gemiyi terk etti. Kariyerini bundan sonra bitirdi

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde takımdan hangi isimlerin ayrılıp kalacağı merak konusu oldu. Gelen son ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Para için Fenerbahçe'yi sattı gidiyor! Ali Koç ve Jose Mourinho'yu dinlemeden gemiyi terk etti. Kariyerini bundan sonra bitirdi. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun önderliğinde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Para için Fenerbahçe'yi sattı gidiyor! Ali Koç ve Jose Mourinho'yu dinlemeden gemiyi terk etti. Kariyerini bundan sonra bitirdi.

PARA İÇİN FENERBAHÇE'Yİ SATTI GİDİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Takıma birçok yıldızı takviye yapan sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri gelmeye başladı. Yeni sezondaki kadroda yeri garanti olan isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci'ye, Suudi Arabistan'dan astronomik bir maaş teklifi geldi. Jose Mourinho'nun çok beğendiği isimlerden birisi olan İrfan Can Kahveci kariyer sezonunu geçirmesinin ardından birçok takımı peşine takmış ve transfer teklifi almıştı. Yeni sezon öncesinde de önemli ekiplerin transfer listesinde yer alan İrfan Can Kahveci'ye çok sürpriz bir teklif geldi.

yeni-proje-2024-07-18t120037-908.jpg

ALİ KOÇ VE JOSE MOURINHO'YU DİNLEMEDEN GEMİYİ TERK ETTİ! KARİYERİNİ BUNDAN SONRA BİTİRDİ

Atakan Kurt'un haberine göre; İrfan Can Kahveci, Suudi Arabistan'dan gelen astronomik maaş teklifini kabul etti. Atakan Kurt, İrfan Can Kahveci'nin yeni takımında 15-17 milyon Euro arasında kazanacağını, Fenerbahçe'nin kasasına ise 10-12 milyon Euro arasında bir bonservis bedelinin gireceğini iddia etti.

yeni-proje-2024-07-18t120050-773.jpg

Ali Koç ve Jose Mourinho'nun, İrfan Can Kahveci ile görüşüp transferden vazgeçirme çabasına milli oyuncunun olumsuz yanıt verdiği de öğrenildi. Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezon 46 resmi maça çıkan İrfan Can Kahveci 18 gol ve 12 asistle yıldızlaşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN